דף הבית מאמרים מסעדה בים המלח מראה כמה פשוט להכין סלמון

מסעדה בים המלח מראה כמה פשוט להכין סלמון

ארוחה מנצחת תוך 20 דקות של מסעדה בים המלח

יש לכם אורחים בהפתעה או שאתם רוצים מנה מרשימה לארוחת הערב, לא משנה מה הסיבה דג סלמון אפוי בתנור הוא המנצח בכל הקטגוריות. לא בכדי כמעט כל קייטרינג לאירועים עסקיים שמכבד את עצמו מציג מנות הפתיחה שכוללות דג סלמון אפוי בתנור, לא צריך יותר מידי תבלינים, לא חייבים להיות שף מדופלם לצורת הכנת המנה וללא ספק תמיד היא מנה מנצחת. כך שגם אם אתם בעלי חברה, עסק או עורכים גיבוש חברתי שכולל ארוחה קחו בחשבון שדג סולומון נחשב למנת גורמה מועדפת על כולם.

הקשר בין אירועים של מסעדה בים המלח לארוחות ערב ודג סלמון

אירוע עסקי חייב להיות מרשים, מכובד ושיכיל מנות גורמה על מנת שהסועדים יהנו מהמנות ובנוסף יתרשמו ויורשמו מהמארח. ללא ספק מסעדה בים המלח שיודעת מה נדרש לאירוע עסקי היא טאג' מאהל. בחירת המנות שיוגשו בארוחה יעידו על החברה, הרמה שלה והיכולות הכלכליות שלה. אולם מנת סלומון אפויה בתנות תמיד תיראה מרשימה, איכותית וללא ספק בריאה, למה בריאה? כי סלמון מכיל חלבון, עשיר באומגה 3, דל כולסטרול. בנוסף לדג סלמון יש פחות נוכחות מבחינת הריח בהשוואה לכל הדגים האחרים ואין לו עצמות כן שגם בזה לא תצטרכו להתעסק. הצוות של שמנטון מגלה לכם את המתכון המנצח (והפשוט יחסית) להכנת דג סלמון בבית באופן שכל ארוחה עסקית תכבד את עצמה עם המנה הזו.

אופן ההכנה של דג סלמון בתנור

כמו שכבר הבנתם המנה המועדפת על קייטרינג לאירועים עסקיים היא דג סלמון בתנור אבל אין מניעה שתכינו אותו בעצמכם ולכן הבאנו לכם את המתכון שלנו מבית שמנטון להכנת דג סלמון מנצח:

המצרכים:

פילה דג סלמון שלם או נתחים (אם בחרתם נתחים חשוב שיהיו בעובי של כ 5 ס"מ לפחות.

5 שיני שום – ניתן לחתו לפלחים דקיקים או לכתוש

שמן זית – חצי כוס

מלח – כפית

פלפל – כפית

לימון אחד

רוזמרין – 2- 3 ענפים

טימין (מומלץ טרי) – 2 – 3 ענפים או כפית

אורגנו (מומלץ טרי) – 2 – 3 ענפים או כפית

אופן ההכנה:

מכינים בקערית תערובת המכילה את כל התבלינים

מורחים בנדיבות את הדג / נתחים ומשאירים מכוסה למשך חצי שעה עד שעה לפחות על מנת שהטעמים יספגו

מחממים את התנור ל 250 מעלות וכשגהתנו התחמם מורידים ל 200 מעלות ומיד מכניסים את הסלמון לתנות ללא כיסוי

אופים למשך כ 20 דקות

בדיקת מוכנות – על ידי ניסיון לפורר את הדג עם מזלג, אם התפורר בקלות אז הוא מוכן.

הגשה:

הגישו על צלחת לצד רוטב לימון / פלחי תפו"א אפויים / סלט קצוץ טרי או ללא שום תוספת מסביב.

הדג כל כך טעים שבטוח תרצו מנה שנייה