קבלו את המסעדה הכי מומלצת בים המלח – טאג' מאהל

טאג' מאהל - מסעדה בים המלח

טאג' מאהל – בר מסעדה מזרחית

לחיות את הטעם ולרקוד את הרגע

טאג' מאהל - מסעדה בים המלח

מקום שכדאי להכיר

ים המלח הוא אחד מ 7 פלאי העולם דווקא המקום בו שוכן "ים המוות" הוא המקום אליו נוהרים כולם. תשאלו למה? לכך יש לא מעט תשובות, החל מהתכונות הבריאותיות שיש למי ים המלח התורמות לריפוי העור שלנו ועד למרחצאות גופרית המשלבות ספא שרק במקום הנמוך בעולם יודעים לתת במקצועיות ללא פשרות. תוסיפו על זה מלונות מפוארים והרי לכם פינת חן מושלמת להעביר בה בילוי מעולה. ואם אתם דואגים לנושא האוכל, הסירו דאגה מליבכם כי טאג' מאהל – מסעדה בים המלח היא אחת המסעדות המוכרות, והוותיקות והמומלצות כמעט על ידי כל אחד. יתרונות המסעדה עולות על כל דמיון, החל מאוכל מושלם, שירות מעולה ואין ספור אטרקציות אותנטיות להשלמת האווירה המזרחית שהמקום עוטה על הסועדים בה. ועוד לא סיימנו, מסעדת טאג מאהל בים המלח מושלמת לאירועים מסוגים שונים, החל מאירועי חברה, מסיבות ואירועים משפחתיים.

Screenshot_3
פנייה מהירה

רוצים להזמין מקום ב טאג' מאהל – מסעדה בים המלח? שלחו פנייה מהירה או צלצלו אלינו – 072-3934380

    7-scaled

    טאג' מאהל - מסעדה בים המלח

    מביאים את הטבע אליכם

    כאשר תגיעו לדרום ותרצו לאכול ארוחה טעימה במיוחד ללא ספק אתם חייבים להכיר מסעדה בים המלח בסגנון מזרחי הנקראת טאג' מאהל ותדעו כי היא מסעדה בעלת אופי מיוחד המביאה איתה ריחות, טעמים והתנהלות מזרחית אוטנטית, החל מישיבה על כריות מעוצבות על הרצפה וכלה בשולחנות האוכל שעוצבו במיוחד ליצור ולתת את האווירה של "הביחד". טאג' מאהל – מסעדה בים המלח זו בעצם שילוב מושלם בין כל העולמות של טעמים, ריחות אירועים. ב טאג' מאהל – מסעדה בים המלח תוכלו להנות מאוכל טעים ומסיבות אותנטיות המתקימות בלב המסעדה עם רקדניות בטן, זמרים ולהקות, ההופעות שלנו הם הופעות חיות שמטרתן להנעים לכם את הזמן בו אתם סועדים אצלנו במסעדת טאג' מאהל ים המלח.

    טאג' מאהל - מסעדה בים המלח

    מביאים טעמים מופלאים

    גם אם החיך שלכם אינו מכיר את העולם המזרחי ללא ספק לאחר ארוחה אחת במסעדת טאג' מאהל תתאהבו מיד. מגוון הסגנונות בשילוב תבלינים מהמזרח יוצרים סינרגיה מושלמת בין חומרי גלם איכותיים ומגע ידו של שף הבית. אנחנו מזמינים אתכם לבוא, לטעום, להנות ולהתרגש ממאכלים מקוריים, אותנטיים וטריים שהוכנו ממש כרגע ובמיוחד עבורכם. הצוות המקצועי ב טאג' מאהל – מסעדה בים המלח אמון על איכות ללא פשרות והבנה מושלמת של הצרכים שלכם ולכן כמעט כל מאכל שתחפצו בו אנחנו נדע להכין לכם (לפעמים גם אם הוא לא בתפריט). בנוסף על הארוחה המושלמת אתם מוזמנים להנות מבר משקאות עשיר בו תמצאו את הטעם שאתם אוהבים בין אם זו שתייה קלה, חריפה או יינות איכותיים.

    8

    בואו והציצו אל התפריטים הטעימים שלנו

    המתכון לסטייק משובח של מסעדה בים המלח

    על מסעדה בים המלח שמכינה סטייק משובח, כבר שמעתם?

    תמיד רציתם לדעת איך מכינים סטייק משובח ולא מצאתם תשובה נחרצת וחד משמעית, ללא ספק על טעם וריח אין להתווכח ויש לא מעט דרכים לצלות נתח בשר וכל אחד בוחר את מה שמתאים לו. נספר לכם עלינו על מסעדה בים המלח שפשוט מבינה ויודעת מה צריך לעשות עם נתח אנטריקוט משובח או סינטה, להבדיל מרבים אחרים זה לא רק " לזרוק על המנגל" וזהו אלא הרבה מעבר לכך. חשוב להבדיל בין החלקים השונים, הכוונה היא שיש חלקים המיועדים לבישול ארוך כדוגמת שריר הכתף, קשתית (שפונדרה) ויש חלקים המיועדים לצליה שאורכת דקות ספורות. סטייק לרוב יהיה מנתחים אלו של האנטריקוט המוכר גם בשמות נוספים כגון ורד הצלע, סטייק עין ועוד.

    התיבול המושלם לסטייק

    אם תשאלו את השף של מסעדה בים המלח הוא יאמר לכם כי יש דרך אחת לתבל סטייק שתמיד מבליטה את טעמי הבשר והיא תבליני הבסיס – מלח ופלפל. שום דבר אחר. אין צורך להשרות, למרוח שמן או כל תוספת אחרת. לרוב הדרך האידיאלית לתיבול הסטייק היא על ידי צלייתו מכל צד לשניות ספורות ללא תבלינים ורק אז להוסיף תבלינים. יש כמובן מגוון תפריטים ומתכונים לתיבול סטייק אולם תמיד הבסיס הוא המוצלח יותר.

    כמה זמן לשים סטייק על המנגל?

    הכל תלוי במידת הצלייה שאתם אוהבים, הטווח נע בין חריכה רגעית של הסטייק ועד לרמת צלייה הגובלת בשריפת הבשר. יש רמות צלייה סטנדרטיות הנהוגות אצל השפים והם מובחנות לפי רמת הצלייה. לפניכם רשימת רמות הצלייה המוכרות והמובחנות על ידי שפים יודע דבר:

    • (B) – בלו  – (Very rare) – נא מאוד, למעשה הבשר כמעט ואינו נצרב. המקצוענים יודעם לסגור את נתחי הבשר מבחוץ על ידי צריבה תוך כדי השארת ליבת הנתח במצב נא.
    • (R)– רייר – (Rare) – נא, מידת צלייה בה "הדם" ניגר מהנתח, שיטח צלייה זו מומלצת לנתחים נבחרים במיוחד.
    • (MR) – מדיום-רייר (Medium-rare)
    • (M) – מדיום – (Medium)
    • (MW) – מדיום-וול – (Medium-well)
    • WD – וול דאן (Well done)

    סלט עגבניות שרי – טעם של מסעדה בים המלח

    מכירים את סלט עגבניות שרי המפורסם של מסעדת טאג' מאהל בים המלח?

    מי שכבר מכיר יודע כי יש מסעדה בים המלח שכולה מכף רגל ועד ראש מזרחית, כבר מההגעה אליה אתם מקבלים חוויה של מאהל בדוואי שבו השולחנות ערוכים בגובה מושבי כריות על הרצפה. המוזיקה האותנטית יחד עם ריחות מהמטבח המזרחי חוברים יחד להעצמת ההרגשה הנינוחה שתחושו מייד עם הישיבה. מבין מגוון הסלטים הרחב בולטת לה מנה אחת יחודית במינה – סלט עגבניות שרי. סלט זה הינו אחד הטעמים המושלמים המאפיינים את טאג' מאהל – מסעדה בים המלח. אותו סלט מרענן מהווה מנת פתיחה מושלמת שפשוט אי אפשר לוותר עליה. רוצים את המנה המרעננת שמתאימה לכל ארוחה? בין אם זו ארוחת בשרים או גבינות סלט עגבניות שרי תמיד מרענן מהווה שינוי מרענן המשלב בכל מנה שתגישו.

    קבלו מתכון קצר ומנצח לסלט שרי טעים שתוכלו להגיש לסועדים כמנה אישית לצד המנה שלהם או בקערה גדולה ומשותפת לכולם.

    חשוב לשמור על טריות

    הסוד של כל מנת אוכל שתכינו היא טריות המצרכים. כגם אם אתם נמצאים ישובים בתוך מסעדה בים המלח ולמרות הטמפרטורות הגבוהות השוררות שם בתקופות מסוימות עדיין שמירה על טריות המצרכיםפ בכלל ושל הירקות בפרט היא סוד ההצלחה של כל סלט ובמוחד סלט עגבניות שרי. כל שתשקיעו במצרכים טריים יותר כך תבטיחו לעצמכם מנה איכותית וטעימה יותר. יש מגוון סלטים אך סלט עגבניות שרי ללא ספק הוא הקל ביותר להכנה והמועדף על רוב הסועדים. אלו המצרכים:

    עגבניות שרי טריות אדומות, צהובות, מנומרות או כל צבע שתבחרו (מומלץ לעארבב ביניהם)

    צרור ריחן טרי

    צרור טימין טרי

    שמן זית

    מלח

    פלפל גרוס

    לימון טרי סחוט

    כף סוכר חום

    אופן ההכנה של הסלט הקל ביותר בעולם

    חוצים את עגבניות השרי לחצאים או רבעים

    מוסיפים את כל התבלינים

    את הירק קורעים בידיים לקרעים קטנים (עלי הריחן והתימין צריכים להיות מופרדים מהגבעול)

    מערבבים היטב

    סוחטים הלימון מעל ומגישים.

    בתיאבון

     

     

    מסעדה בים המלח מראה כמה פשוט להכין סלמון

    ארוחה מנצחת תוך 20 דקות של מסעדה בים המלח

    יש לכם אורחים בהפתעה או שאתם רוצים מנה מרשימה לארוחת הערב, לא משנה מה הסיבה דג סלמון אפוי בתנור הוא המנצח בכל הקטגוריות. לא בכדי כמעט כל קייטרינג לאירועים עסקיים שמכבד את עצמו מציג מנות הפתיחה שכוללות דג סלמון אפוי בתנור, לא צריך יותר מידי תבלינים, לא חייבים להיות שף מדופלם לצורת הכנת המנה וללא ספק תמיד היא מנה מנצחת. כך שגם אם אתם בעלי חברה, עסק או עורכים גיבוש חברתי שכולל ארוחה קחו בחשבון שדג סולומון נחשב למנת גורמה מועדפת על כולם.

    הקשר בין אירועים של מסעדה בים המלח לארוחות ערב ודג סלמון

    אירוע עסקי חייב להיות מרשים, מכובד ושיכיל מנות גורמה על מנת שהסועדים יהנו מהמנות ובנוסף יתרשמו ויורשמו מהמארח. ללא ספק מסעדה בים המלח שיודעת מה נדרש לאירוע עסקי היא טאג' מאהל. בחירת המנות שיוגשו בארוחה יעידו על החברה, הרמה שלה והיכולות הכלכליות שלה. אולם מנת סלומון אפויה בתנות תמיד תיראה מרשימה, איכותית וללא ספק בריאה, למה בריאה? כי סלמון מכיל חלבון, עשיר באומגה 3, דל כולסטרול. בנוסף לדג סלמון יש פחות נוכחות מבחינת הריח בהשוואה לכל הדגים האחרים ואין לו עצמות כן שגם בזה לא תצטרכו להתעסק. הצוות של שמנטון מגלה לכם את המתכון המנצח (והפשוט יחסית) להכנת דג סלמון בבית באופן שכל ארוחה עסקית תכבד את עצמה עם המנה הזו.

    אופן ההכנה של דג סלמון בתנור

    כמו שכבר הבנתם המנה המועדפת על קייטרינג לאירועים עסקיים היא דג סלמון בתנור אבל אין מניעה שתכינו אותו בעצמכם ולכן הבאנו לכם את המתכון שלנו מבית שמנטון להכנת דג סלמון מנצח:

    המצרכים:

    פילה דג סלמון שלם או נתחים (אם בחרתם נתחים חשוב שיהיו בעובי של כ 5 ס"מ לפחות.

    5 שיני שום – ניתן לחתו לפלחים דקיקים או לכתוש

    שמן זית – חצי כוס

    מלח – כפית

    פלפל – כפית

    לימון אחד

    רוזמרין – 2- 3 ענפים

    טימין (מומלץ טרי) – 2 – 3 ענפים או כפית

    אורגנו (מומלץ טרי) – 2 – 3 ענפים או כפית

    אופן ההכנה:

    מכינים בקערית תערובת המכילה את כל התבלינים

    מורחים בנדיבות את הדג / נתחים ומשאירים מכוסה למשך חצי שעה עד שעה לפחות על מנת שהטעמים יספגו

    מחממים את התנור ל 250 מעלות וכשגהתנו התחמם מורידים ל 200 מעלות ומיד מכניסים את הסלמון לתנות ללא כיסוי

    אופים למשך כ 20 דקות

    בדיקת מוכנות – על ידי ניסיון לפורר את הדג עם מזלג, אם התפורר בקלות אז הוא מוכן.

    הגשה:

    הגישו על צלחת לצד רוטב לימון / פלחי תפו"א אפויים / סלט קצוץ טרי או ללא שום תוספת מסביב.

    הדג כל כך טעים שבטוח תרצו מנה שנייה